Autor Wątek: 1. kolejka - Inauguracja 1 Sezonu  (Przeczytany 24260 razy)

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
Odp: 1. kolejka
« Odpowiedź #60 dnia: Maj 25, 2012, 19:55:52 »
ja proponuje zmienic system umawiania sie...
Zrobic ankiete, wybrac 1 lub 2 dni, ustalic godzine, i kto nie da rady 1 dnia to ostateczny termin 2gi dzien,a jak nie to bedzie walkover dla tych co byli gotowi do gry w te 2dni...
A jesli by nie pasowaly te dni komus no to przykro mi ale trzeba by zrezygnowac z paru osob, bo nie ma co sie oszukiwac ze wszystkich sie nie uszczesliwi, a trzeba wybrac dobro dlla wiekszosci... To propozycja...
Ps. Mecze nie trwaja 2 razy po 45 min z 15min przerwa, oraz dogrywkami zeby takie problemy byly ;)

Don chyba ma racje, już Alt mi też ostatnio o tym pisał. Bez przesady by tak ciężko się dogadać o 30 minut w tygodniu na mecz. Będzie chyba trzeba zrobić, że mecze obywają się od piątku do niedzieli, jak nie pasuje piątek to gramy w sobotę, jak nie sobota to w niedzielę a jak niedziela nie pasuje to wtedy walkower, chyba, że sędzia meczu wyrazi zgodę by mecz odbył się po terminie.

Offline Evil_Boy

• Level 3
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #61 dnia: Maj 25, 2012, 20:46:29 »
ja proponuje zmienic system umawiania sie...
Zrobic ankiete, wybrac 1 lub 2 dni, ustalic godzine, i kto nie da rady 1 dnia to ostateczny termin 2gi dzien,a jak nie to bedzie walkover dla tych co byli gotowi do gry w te 2dni...
A jesli by nie pasowaly te dni komus no to przykro mi ale trzeba by zrezygnowac z paru osob, bo nie ma co sie oszukiwac ze wszystkich sie nie uszczesliwi, a trzeba wybrac dobro dlla wiekszosci... To propozycja...
Ps. Mecze nie trwaja 2 razy po 45 min z 15min przerwa, oraz dogrywkami zeby takie problemy byly ;)

Don chyba ma racje, już Alt mi też ostatnio o tym pisał. Bez przesady by tak ciężko się dogadać o 30 minut w tygodniu na mecz. Będzie chyba trzeba zrobić, że mecze obywają się od piątku do niedzieli, jak nie pasuje piątek to gramy w sobotę, jak nie sobota to w niedzielę a jak niedziela nie pasuje to wtedy walkower, chyba, że sędzia meczu wyrazi zgodę by mecz odbył się po terminie.

Również uważam, że to dobry pomysł. Wyznaczcie trzy terminy np: piątek 20:00, sobota 21:30 i niedziela 17:00 i drużyny powinny podawać tylko który termin im najbardziej odpowiada np. drużyna [XYZ] - możemy grac w terminie 1 i 2.

Odnośnie meczu nr 1 proszę drużyny [40+] i [H-K] o ustalenie terminu a my [TNT!] się dostosujemy.

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #62 dnia: Maj 25, 2012, 21:38:13 »
popieram dobry pomysł

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #63 dnia: Maj 25, 2012, 21:58:44 »
Jestem za (niekoniecznie żeby narzucać konkretne godziny), ale żeby w tych trzech dniach się mecz odbył.

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #64 dnia: Maj 25, 2012, 22:30:28 »
Jestem za (niekoniecznie żeby narzucać konkretne godziny), ale żeby w tych trzech dniach się mecz odbył.
z tego co zauwazylem to godziny tez jest duzy problem...
ale bylbym raczej za glosowaniem niz narzucaniem, zeby wiedziec ktorej wiekszosci jakie dni pasuja...

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #65 dnia: Maj 25, 2012, 22:33:29 »
I tak prawie wszystkie mecze mają godziny ustalone na wieczór albo późne popołudnie więc jakby byli jacyś maruderzy to i godziny dało by radę narzucić tak żeby nikogo nie ukrzywdzić.

Offline Norbert-Tomek

• Level 18
  • *
  • Reputacja: 3
  • LEGIA & OLIMPIA & ZAGŁEGIE
« Odpowiedź #66 dnia: Maj 25, 2012, 23:31:41 »
ale trebor ma racje to jest bez sensu zeby byla jakas godzina ustalona :D pomysł jest ok ale z tymi godzinami sie nie zgodze

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: Maj 26, 2012, 11:25:16 »
jak nie ustalisz to bedziesz sie umawial tygodniami ;)))))

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #68 dnia: Maj 26, 2012, 11:57:19 »
Powtórzę ostatni raz,ja mogę grać w tygodniu w godz.17-18 i w weekend w okolicach południa.Mój współtowarzysz lata po zmianach w pracy jak by miał rozwolnienie,dlatego nigdy nie wiem kiedy on ma czas.Nie piszcie że nie problem jest wygospodarować sobie 20-30 minut na zagranie,nie będę siedział całego weekendu w domu żeby wieczorem zagrać przez kilkanaście minut.Jak ktoś nie ma obowiązków,życia prywatnego i posiada własny pokój do grania to nie jest problem pograć w dowolnej chwili.Od siebie mogę dodać,że jeśli się nie dogadamy to nasza drużyna rezygnuje z rozgrywek bo to nie ma sensu tygodniami zebrać do kupy trzy drużyny.Błędem jest też to,że wszyscy umawiają się w jednym temacie w którym trzeba już przeglądać kilka stron żeby sprawdzić kto co napisał odnośnie propozycji.A drugim błędem jest organizowanie "Starcia trzech drużyn",ciężko jest dogadać się dwóm drużynom a co dopiero trzem.Dodatkowo jak ktoś wystartuje sam,to ma przeciwko sobie czterech graczy i olbrzymie szanse na wygraną :D

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #69 dnia: Maj 26, 2012, 12:21:20 »
Błędem jest też to,że wszyscy umawiają się w jednym temacie w którym trzeba już przeglądać kilka stron żeby sprawdzić kto co napisał odnośnie propozycji.
Od 2. kolejki każdy mecz będzie miał oddzielny temat. Nie myślałem, że będzie się robił taki chaos.
Według mnie każda drużyna powinna od drugiej kolejki pisać (w temacie swojego meczu) wszystkie terminy jakie tej drużynie pasują od piątku do niedzieli. Podobnie jak to napisał ww:
Powtórzę ostatni raz,ja mogę grać w tygodniu w godz.17-18 i w weekend w okolicach południa.
W takim przypadku na pewno znajdzie się termin który by pasował 2 drużynom, a drużyna której pasowało by mniej terminów niestety przegrała by walkowerem.

Offline kuba_uncharted

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 33
« Odpowiedź #70 dnia: Maj 26, 2012, 12:30:19 »
Powtórzę ostatni raz,ja mogę grać w tygodniu w godz.17-18 i w weekend w okolicach południa.Mój współtowarzysz lata po zmianach w pracy jak by miał rozwolnienie,dlatego nigdy nie wiem kiedy on ma czas.Nie piszcie że nie problem jest wygospodarować sobie 20-30 minut na zagranie,nie będę siedział całego weekendu w domu żeby wieczorem zagrać przez kilkanaście minut.Jak ktoś nie ma obowiązków,życia prywatnego i posiada własny pokój do grania to nie jest problem pograć w dowolnej chwili.Od siebie mogę dodać,że jeśli się nie dogadamy to nasza drużyna rezygnuje z rozgrywek bo to nie ma sensu tygodniami zebrać do kupy trzy drużyny.Błędem jest też to,że wszyscy umawiają się w jednym temacie w którym trzeba już przeglądać kilka stron żeby sprawdzić kto co napisał odnośnie propozycji.A drugim błędem jest organizowanie "Starcia trzech drużyn",ciężko jest dogadać się dwóm drużynom a co dopiero trzem.Dodatkowo jak ktoś wystartuje sam,to ma przeciwko sobie czterech graczy i olbrzymie szanse na wygraną :D
Okej ! ;) To gramy w poniedziałek 18?

Offline Evil_Boy

• Level 3
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #71 dnia: Maj 26, 2012, 13:17:37 »
Średnio mi pasuje, ale OK. Wyjdę wcześniej z roboty i rozegramy ten mecz :D

Offline DeNi

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 12
  • Eyoo PSN: deni1997
« Odpowiedź #72 dnia: Maj 26, 2012, 19:09:18 »
Pisałem, że by się musiał zacząć najpóźniej o  to znaczy, że później już nie może a najlepiej wcześniej. 18:30 raczej bd ok. Jeszcze jutro napiszę, czy na 100%. Tobie by pasiło DeNi?
Tak, tak :)

Offline Electrik_eye

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 5
« Odpowiedź #73 dnia: Maj 26, 2012, 21:43:02 »
to spk :D

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #74 dnia: Maj 26, 2012, 22:23:41 »
Panowie z meczu nr 2 dzisiaj wszyscy mnie wystawiliście nic mi nie mówiąc :-\. Zatem teraz się pytam o której jutro dokładnie gramy meczyk ?