Autor Wątek: 5. kolejka: [K327] vs [RzK]  (Przeczytany 8417 razy)

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
Odp: 5. kolejka: [K327] vs [RzK]
« Odpowiedź #15 dnia: Lipiec 09, 2013, 00:31:48 »
Gratuluje pięknego zwycięstwa "Reprezentacjo zawodowych Kamperów" lub jak powiedział fedi "Reprezentacja zawodowych Lagusów". ::)
Żal mi Ciebie Przemek wiesz dobrze, że byście nas spokojnie pokonali, a przed meczem odstawiałeś takie szopki i inne duperele, że tylko pozostaje do powiedzenia żal. Myślisz, że bym zagrał 3 vs 2. W życiu co to by był za sens? Jednak sam mnie do tego zmusiłeś.
I nie mów, że to było tylko na żarty bo na sam koniec zacząłeś się już wycofywać, że na pół serio. Jeszcze moment, a byś powiedział prawdę. ::)
Serio chłopie opamiętaj się bo wygrać za wszelką cenę i w byle jakim stylu to żadna radocha i prestiż. Smutniej mi tym bardziej, że  chciałeś tak wyrolować mnie, jednego ze swoich najbardziej oddanych zawodników.
Widzę, że mocno się myliłem broniąc Ciebie w wielu sytuacjach i teraz bardzo tego żałuję. Zasługiwałeś na tamte ochłapy, ale mądry Polak po szkodzie.
Nic chciałem tylko Tobie uświadomić kilka spraw. Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa w jakim by to ono nie było stylu i powodzenia dalej, ale obyś tylko odwracając się nie zobaczył za sobą za wile trupów. ::)

P.S. Przepraszam jeszcze tylko nowego i fediego (tego w szczególności bo on mnie słyszał), że wprowadziłem taką nieco nerwową atmosferę, ale po tekstach plampy po prostu zapragnąłem zemsty i wiadomo jak to się kończy. Przepraszam chłopaki :)

P.P.S. Może by nasz Vicekapitan złożył każdemu jakieś podziękowania i sypnął karme za poświęcenie dla rUpl. Przy najmniej dla debiutantów w barwach rUpl. ::)
Nie wiem, po co była taka spina od Ciebie przed meczem. Przecież dobrze mnie znasz. Sam jeszcze nie dawno mówiłeś, że liga dzieli się na tych co grają dla zabawy i dla tych co chcą coś osiągnąć. W tym sezonie nie ma co ukrywać, że w końcu chciałem wypaść jak najlepiej. Zażartowałem tak, że możemy wygrać walkowerem z nerwów, ponieważ bałem się meczu z Wami (mówie serio, a ten żart był na takiej zasadzie, że gdybyś się zgodził to bym poniósł korzyści. Bałem się, bo wiem, że ogarniacie, a naszej drużynie awans dawała tylko wygrana 2:0) Rozumiem, że nie wypadało mi tego robić, ale myślałem, że przy osobie którą jeszcze nie dawno co widziałem mogę zażartować...

PS: Na podsumowanie rUpl czekam aż dadzą artykuł podsumowujący sezon na stronie ligi

W takim wypadku nie wiem czy wynik akceptować.. Z grupy wychodzi zespół w którym gra założyciel i admin tej ligi... śmierdzi jakimś przekrętem jak zdechłą rybą
Miciek w tym sezonie unchartedleague jako admin prawie ligę wygrał... Nie zabraniajcie mi odbierać przyjemności z grania tym bardziej, że całą się tą ligą zajmuje...
Jestem ciekawy jakie przekręty zrobiłem w tej lidze dzięki którym by RzK odniosło jakąkolwiek korzyść...
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2013, 00:34:09 wysłana przez plampa97 »

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #16 dnia: Lipiec 09, 2013, 00:39:02 »
Gratuluje pięknego zwycięstwa "Reprezentacjo zawodowych Kamperów" lub jak powiedział fedi "Reprezentacja zawodowych Lagusów". ::)
Żal mi Ciebie Przemek wiesz dobrze, że byście nas spokojnie pokonali, a przed meczem odstawiałeś takie szopki i inne duperele, że tylko pozostaje do powiedzenia żal. Myślisz, że bym zagrał 3 vs 2. W życiu co to by był za sens? Jednak sam mnie do tego zmusiłeś.
I nie mów, że to było tylko na żarty bo na sam koniec zacząłeś się już wycofywać, że na pół serio. Jeszcze moment, a byś powiedział prawdę. ::)
Serio chłopie opamiętaj się bo wygrać za wszelką cenę i w byle jakim stylu to żadna radocha i prestiż. Smutniej mi tym bardziej, że  chciałeś tak wyrolować mnie, jednego ze swoich najbardziej oddanych zawodników.
Widzę, że mocno się myliłem broniąc Ciebie w wielu sytuacjach i teraz bardzo tego żałuję. Zasługiwałeś na tamte ochłapy, ale mądry Polak po szkodzie.
Nic chciałem tylko Tobie uświadomić kilka spraw. Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa w jakim by to ono nie było stylu i powodzenia dalej, ale obyś tylko odwracając się nie zobaczył za sobą za wile trupów. ::)

P.S. Przepraszam jeszcze tylko nowego i fediego (tego w szczególności bo on mnie słyszał), że wprowadziłem taką nieco nerwową atmosferę, ale po tekstach plampy po prostu zapragnąłem zemsty i wiadomo jak to się kończy. Przepraszam chłopaki :)

P.P.S. Może by nasz Vicekapitan złożył każdemu jakieś podziękowania i sypnął karme za poświęcenie dla rUpl. Przy najmniej dla debiutantów w barwach rUpl. ::)
Nie wiem, po co była taka spina od Ciebie przed meczem. Przecież dobrze mnie znasz. Sam jeszcze nie dawno mówiłeś, że liga dzieli się na tych co grają dla zabawy i dla tych co chcą coś osiągnąć. W tym sezonie nie ma co ukrywać, że w końcu chciałem wypaść jak najlepiej. Zażartowałem tak, że możemy wygrać walkowerem z nerwów, ponieważ bałem się meczu z Wami (mówie serio, a ten żart był na takiej zasadzie, że gdybyś się zgodził to bym poniósł korzyści. Bałem się, bo wiem, że ogarniacie, a naszej drużynie awans dawała tylko wygrana 2:0) Rozumiem, że nie wypadało mi tego robić, ale myślałem, że przy osobie którą jeszcze nie dawno co widziałem mogę zażartować...

PS: Na podsumowanie rUpl czekam aż dadzą artykuł podsumowujący sezon na stronie ligi

W takim wypadku nie wiem czy wynik akceptować.. Z grupy wychodzi zespół w którym gra założyciel i admin tej ligi... śmierdzi jakimś przekrętem jak zdechłą rybą
Miciek w tym sezonie unchartedleague jako admin prawie ligę wygrał... Nie zabraniajcie mi odbierać przyjemności z grania tym bardziej, że całą się tą ligą zajmuje...
Jestem ciekawy jakie przekręty zrobiłem w tej lidze dzięki którym by RzK odniosło jakąkolwiek korzyść...
Wiesz coś innego jest grać na poważnie i wygrać ciężką pracą, a coś innego jest chcieć wygrać byle by tylko wygrać, a najlepiej tak jak w Twoim wypadku walkowerem. Mówiłem już po trupach do celu.
I przestań gadać, że to żart bo z Twojego tonu jasno wynikało, że chcesz wygrać za wszelką cenę. Tak jak powiedziałeś 2:0,  a walkower urządzał by Ciebie w takiej sytuacji doskonale.
Nie czaję tekstu, że mnie widziałeś to możesz coś ??? Jednak już nie będę z Tobą debatował czy dyskutował zależało mi tylko na pokazaniu Tobie kilku rzeczy co zrobiłem w poprzednim poście. Także krzyżyk na drogę i jak najdalej ode mnie.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2013, 00:40:36 wysłana przez CINEK10 »

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #17 dnia: Lipiec 09, 2013, 00:50:27 »
bla bla bla od razu się spinacie tylko żartowałem

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #18 dnia: Lipiec 09, 2013, 01:04:15 »
Bla bla bla Trolololo. I po co Cinek było ich bronić?? Dobrze  powiedziałeś. Polak mądry po szkodzie :D Gratuluje RzK  przekamperskiego badz przelagowanego zwycięstwa. Niech się męczą w kolejnej fazie :P

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #19 dnia: Lipiec 09, 2013, 12:13:51 »
Bla bla bla Trolololo. I po co Cinek było ich bronić?? Dobrze  powiedziałeś. Polak mądry po szkodzie :D Gratuluje RzK  przekamperskiego badz przelagowanego zwycięstwa. Niech się męczą w kolejnej fazie :P

Dokladnie :P brawo RzK, oby tak dalej :D  powodzenia w mistrzowskiej :D

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #20 dnia: Lipiec 09, 2013, 13:04:11 »

Wielka afera, że jestem graczem któremu tym razem bardzo zależy na wygranej. Mecz został rozegrany 2v3 i udowodniliśmy takim ludziom jak Ty, że bez zalewaji i nawet w osłabieniu grać potrafimy. :)

Cały mecz graliśmy defensywnie, nie licząc początku na Sanktuarium, ciągle trzymaliśmy się razem i chodziliśmy po mapie. Co do lagów były z obu stron, sam zostałem kilka razy zabity zza ściany :(

Aż 3 mapy w tej lidze kończyliśmy 2v3 i uważam, że zapracowaliśmy na awans. A kolejna faza będzie dla nas szkoleniowa, bo dobrze wiemy, że z zespołami które tam będą dużo nie zrobimy, ale powalczyć można i to był nasz cel! :)

Offline Kamil2050

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #21 dnia: Lipiec 09, 2013, 14:15:31 »
Sebol, juz mnie trochę śmieszysz z tym ciągłym wyzywaniem nas od kamperow, nie widząc naszych meczy (oprócz jednego) no ale cóż wkońcu jesteś z WoN-u czyli z Wiecznie obrażnonych Noobków. ^^

*Ten post nie dotyczy pozostałych członków twojej drużyny
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2013, 14:26:48 wysłana przez Kamil2050 »

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #22 dnia: Lipiec 09, 2013, 15:25:48 »
Sebol, juz mnie trochę śmieszysz z tym ciągłym wyzywaniem nas od kamperow, nie widząc naszych meczy (oprócz jednego) no ale cóż wkońcu jesteś z WoN-u czyli z Wiecznie obrażnonych Noobków. ^^

Rozwaliłeś mnie tym postem hahahahahahah :D Wiecznie obrażeni Noobkowie hahahah :D
Spokojnie Kamil, 15 lipca Sebol przyjeżdża, i zrobicie sobie sparing :D

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
« Odpowiedź #23 dnia: Lipiec 09, 2013, 15:28:49 »
Nie widziałem meczy ale umiem chyba czytać to co inni piszą. Oraz widzialem wyniki i widac kto kampil a kto gram normalnie,poruszajac sie po mapie.  Noobki?? Jakoś wczoraj jak graliśmy przeciw sobie to ciekawe kto był Noobkiem jak mieliśmy 1vs1. Nie mówie o zabijaniu od tyłu czy dobijaniu :P
Juz ja widze ten sparing jak w naszych pojedynkach wczoraj. Raz mnie ubił tylko jak byłem mega osłabiony xD

Offline Kamil2050

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #24 dnia: Lipiec 09, 2013, 16:44:54 »
Nie widziałem meczy ale umiem chyba czytać to co inni piszą. Oraz widzialem wyniki i widac kto kampil a kto gram normalnie,poruszajac sie po mapie.  Noobki?? Jakoś wczoraj jak graliśmy przeciw sobie to ciekawe kto był Noobkiem jak mieliśmy 1vs1. Nie mówie o zabijaniu od tyłu czy dobijaniu :P
Juz ja widze ten sparing jak w naszych pojedynkach wczoraj. Raz mnie ubił tylko jak byłem mega osłabiony xD

Cieszysz się z zabicia osoby która gra w tą grę tylko żeby sobie z kimś pogadać? Gratuluje! :)
Może jesteś chętny na sparing na jakiejś grze w którą teraz często gram, może LBP Karting haha xD

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
« Odpowiedź #25 dnia: Lipiec 09, 2013, 17:15:32 »
Oczywiście że tak. Nie wspominam o innych grach w ktorych sa podobn sytuacje ^^
Ps. A wy cie cieszycie z zabicia osoby na ktora sie przykampilisciee przez 5min(poza zalewaja) wiec także GRATULUJE :)
Ale dobra wystarczy tego. Powodzenia w następnych meczach. Trenujcie kampe bo wam się przyda i życzę granatów rzucanych na respy :D
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2013, 17:25:00 wysłana przez Sebek17 »

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #26 dnia: Lipiec 09, 2013, 18:09:52 »
Oczywiście że tak. Nie wspominam o innych grach w ktorych sa podobn sytuacje ^^
Ps. A wy cie cieszycie z zabicia osoby na ktora sie przykampilisciee przez 5min(poza zalewaja) wiec także GRATULUJE :)
Ale dobra wystarczy tego. Powodzenia w następnych meczach. Trenujcie kampe bo wam się przyda i życzę granatów rzucanych na respy :D

Człowieku ogarnij się już. My Ci do wątku z meczem nie wbijamy i nie piszemy jaki to jesteś Pr0.