Gratuluje pięknego zwycięstwa "Reprezentacjo zawodowych Kamperów" lub jak powiedział fedi "Reprezentacja zawodowych Lagusów". 
Żal mi Ciebie Przemek wiesz dobrze, że byście nas spokojnie pokonali, a przed meczem odstawiałeś takie szopki i inne duperele, że tylko pozostaje do powiedzenia żal. Myślisz, że bym zagrał 3 vs 2. W życiu co to by był za sens? Jednak sam mnie do tego zmusiłeś.
I nie mów, że to było tylko na żarty bo na sam koniec zacząłeś się już wycofywać, że na pół serio. Jeszcze moment, a byś powiedział prawdę. 
Serio chłopie opamiętaj się bo wygrać za wszelką cenę i w byle jakim stylu to żadna radocha i prestiż. Smutniej mi tym bardziej, że chciałeś tak wyrolować mnie, jednego ze swoich najbardziej oddanych zawodników.
Widzę, że mocno się myliłem broniąc Ciebie w wielu sytuacjach i teraz bardzo tego żałuję. Zasługiwałeś na tamte ochłapy, ale mądry Polak po szkodzie.
Nic chciałem tylko Tobie uświadomić kilka spraw. Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa w jakim by to ono nie było stylu i powodzenia dalej, ale obyś tylko odwracając się nie zobaczył za sobą za wile trupów. 
P.S. Przepraszam jeszcze tylko nowego i fediego (tego w szczególności bo on mnie słyszał), że wprowadziłem taką nieco nerwową atmosferę, ale po tekstach plampy po prostu zapragnąłem zemsty i wiadomo jak to się kończy. Przepraszam chłopaki 
P.P.S. Może by nasz Vicekapitan złożył każdemu jakieś podziękowania i sypnął karme za poświęcenie dla rUpl. Przy najmniej dla debiutantów w barwach rUpl. 
Nie wiem, po co była taka spina od Ciebie przed meczem. Przecież dobrze mnie znasz. Sam jeszcze nie dawno mówiłeś, że liga dzieli się na tych co grają dla zabawy i dla tych co chcą coś osiągnąć. W tym sezonie nie ma co ukrywać, że w końcu chciałem wypaść jak najlepiej. Zażartowałem tak, że możemy wygrać walkowerem z nerwów, ponieważ bałem się meczu z Wami (mówie serio, a ten żart był na takiej zasadzie, że gdybyś się zgodził to bym poniósł korzyści. Bałem się, bo wiem, że ogarniacie, a naszej drużynie awans dawała tylko wygrana 2:0) Rozumiem, że nie wypadało mi tego robić, ale myślałem, że przy osobie którą jeszcze nie dawno co widziałem mogę zażartować...
PS: Na podsumowanie rUpl czekam aż dadzą artykuł podsumowujący sezon na stronie ligi
W takim wypadku nie wiem czy wynik akceptować.. Z grupy wychodzi zespół w którym gra założyciel i admin tej ligi... śmierdzi jakimś przekrętem jak zdechłą rybą
Miciek w tym sezonie unchartedleague jako admin prawie ligę wygrał... Nie zabraniajcie mi odbierać przyjemności z grania tym bardziej, że całą się tą ligą zajmuje...
Jestem ciekawy jakie przekręty zrobiłem w tej lidze dzięki którym by RzK odniosło jakąkolwiek korzyść...