Gratuluje pięknego zwycięstwa "Reprezentacjo zawodowych Kamperów" lub jak powiedział fedi "Reprezentacja zawodowych Lagusów".

Żal mi Ciebie Przemek wiesz dobrze, że byście nas spokojnie pokonali, a przed meczem odstawiałeś takie szopki i inne duperele, że tylko pozostaje do powiedzenia żal. Myślisz, że bym zagrał 3 vs 2. W życiu co to by był za sens? Jednak sam mnie do tego zmusiłeś.
I nie mów, że to było tylko na żarty bo na sam koniec zacząłeś się już wycofywać, że na pół serio. Jeszcze moment, a byś powiedział prawdę.

Serio chłopie opamiętaj się bo wygrać za wszelką cenę i w byle jakim stylu to żadna radocha i prestiż. Smutniej mi tym bardziej, że chciałeś tak wyrolować mnie, jednego ze swoich najbardziej oddanych zawodników.
Widzę, że mocno się myliłem broniąc Ciebie w wielu sytuacjach i teraz bardzo tego żałuję. Zasługiwałeś na tamte ochłapy, ale mądry Polak po szkodzie.
Nic chciałem tylko Tobie uświadomić kilka spraw. Jeszcze raz gratuluję zwycięstwa w jakim by to ono nie było stylu i powodzenia dalej, ale obyś tylko odwracając się nie zobaczył za sobą za wile trupów.

P.S. Przepraszam jeszcze tylko nowego i fediego (tego w szczególności bo on mnie słyszał), że wprowadziłem taką nieco nerwową atmosferę, ale po tekstach plampy po prostu zapragnąłem zemsty i wiadomo jak to się kończy. Przepraszam chłopaki

P.P.S. Może by nasz Vicekapitan złożył każdemu jakieś podziękowania i sypnął karme za poświęcenie dla rUpl. Przy najmniej dla debiutantów w barwach rUpl.