Autor Wątek: 2. kolejka: [WoN] vs [RzK]  (Przeczytany 10333 razy)

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
Odp: 2. kolejka: [WoN] vs [RzK]
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 15, 2013, 23:36:12 »
Ehhhh jak napisałem Michałowi na gg jakie są mapy to on odpisał że chce 2:0 bo nie lubii Shambali. Ja napisałem: że możemy przegrać 2:0, bo mi to wisi. Chce aby mecz sie jak najszybciej skończył i pójdziemy na BOII. Ale jak zobaczyliśmy ich kampe to naszym głównym celem stało się utrzenie im nosa i pokazanie ze bez kampy da sie wygrac ;)
A po drugie ja nie dokończe ligi więc ja napewno gram 4FUN ;D
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 15, 2013, 23:38:19 wysłana przez Sebek17 »

Offline Kamil2050

• Level 8
  • *
  • Reputacja: 4
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 16, 2013, 00:22:30 »
1. Napewno nie kampilismy tak duzo jak ty to Sebek opisujesz.
2. Kampilismy tylko poczatek swiatyni oraz koncowke shambali.
3. Moze podasz przyklad niby kiedy jeszcze kampilismy? Bo jestem bardzo ciekawy ;)
4. Ja chialem rozegrac ten mecz na spokojnie, bez zbednej spiny, no ale skoro wy zaczynacie nas pompowac, i dawac teksty typu: Plampa to frajer, Kamil to ciota, no to sorry, ale jak tu grac na luzie.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2013, 00:31:26 wysłana przez Kamil2050 »

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 16, 2013, 10:31:43 »
Na sanktuarium ładnie z wieżyczek nie schodziliście. Dopiero jak zalewka zdobył wam przewagę to zeszliście. Spokojnie dla kogo?? Czekając aż ktoś podejdzie?? Styl starego dziadka normalnie ;D

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 16, 2013, 15:22:30 »
    SKARGA
    • Niesportowe zachowanie - podczas meczu byliśmy wielokrotnie obrażani (przykłady podał Kamil w poście wyżej) oprócz tego w przerwie między mapami ja byłem uciszany pod groźbą wyrzucenia z lobby oraz pod szantażem "ja moge Cię wyrzucić, i nie obchodzi mnie, że przegramy walkowerem" - pokazanie szacunku do organizatora ligi (jestem ciekawy czy do na przykład Dona poszły by takie słowa). Oprócz tego od razu po meczu zostałem wyrzucony, a na forum pojawiły sie nie miłe słowa. Zaraz powiecie, że ja wyzywałem od lagerów. Graliscie ze mna w unchartedleague (jasiek nadal gra) i wiecie, że czasami po prostu z samego przejęcia się używa słowa lager. Ani razu nie użyłem go w prost do Was (zresztą jak Wy byście zareagowali gdy się chowacie, ale nadal dostajcie kulki? Pewnie tak jak ja - czyli "co za lagi" , "co za lager". A co do wbicia Sebola i komentarza "co za buła" to było to przez to, że Sebek się do mnie przysunął gdzieś o 2 metry.
    • Lagi - Po meczu oglądałem kinówki z map i dopatrzałem się kilkukrotnego przeżycia granatu, oraz kilku akcji gdzie ja wystrzeliwuje w Miachala cały magazynek a on mnie zabija w 1 sekunde albo ucieka (po meczu zmieniłem hosta, bo myślałem, że to było przez to, że ja hostuje, ale jednak okazało się, że nie). Co prawda ten punkt w skardze moge pominąć, bo podobno zalewaja też nie jest bez winy.
    • Glich na Świątyni - ale tego punktu już pominąc nie mogę. Co prawda kontrowersyjna decyzja z mojej strony. Kontaktowałem się z kilkoma osobami które mocno ogarniają u2 i powiedziano mi, że to, że można wejść na tą platforme (grobowiec, nie wiem jak to nazwać), jest błędem gry i twórcy nie zamirzenie zrobili tą możliwość (samo to, że żeby tam wejść trzeba wskoczyć z daleka a nie z bliska jak na każdą inną platforme jest głupotą). Jako pierwszy na meczu słowo "Glich" powiedział zalewaja - gdyby nie on teraz bym o tym nie pisał. Jako, że punkt regulaminu został złamany proszę o rozpatrzenie decyzji:
      17. Za każde naruszenie regulaminu odpowiada cała drużyna (nie jeden gracz), a naruszenie regulaminu może być równo znaczne z wykluczeniem z rozgrywek ligowych.
      18. Drużyna która mecz rozegra niezgodnie z regulaminem przegrywa go walkowerem.

Cytat: Sebol
    gramy FOR FUN czy aby wygrać za wszelką cenę?? Ja preferuje to pierwsze a wy chyba drugie a w szczególności kapitan który namawia do kampy bo nic innego wymyśleć nie może
    [...]
    Na sanktuarium ładnie z wieżyczek nie schodziliście. Dopiero jak zalewka zdobył wam przewagę to zeszliście. Spokojnie dla kogo?? Czekając aż ktoś podejdzie?? Styl starego dziadka normalnie
    Liga jak liga. Nawet regulamin mówi, że gramy macht Spaß, ale gdzie jest napisane, że nie można kampić? Tak w ogóle to nie wiem po co się czepiasz bo to Wy mieliście lepszą pozycję na mapie! I tak jak kamil pisał, kampiliśmy tylko na począku Świątyni oraz na końcu Shambali gdzie to Wy za każdym razem mieliście lepszą pozycje na mapie (na Sanktuarium również siedzieliście na wierzyczkach, a na Światyni zalewaja ma w każdym rodzaju staty 3 razy większe po respiło go bo drugiej stronie mapy)

Wiecie nie chcem się wpierdzielać lecz muszem.
     Jak w PLU jakaś drużyna kampi to albo nie ma, albo są naprawdę nikłe wypowiedzi odnośnie kampienia. Dlaczego więc tutaj tak na to narzekacie? OK rozumiem, że wy gracie 4fun (podobnie jak K327), ale to nie znaczy, że inni też tak grają i nie mają zamiaru zdobyć jakiegoś określonego miejsca.
    Tak w ogóle to zauważyłem tutaj pewną nieścisłość. To, że to mała liga to nie znaczy, że od razu nastawiona tylko i wyłącznie 4fun. Każdy zespół ma określone wytyczne i ich się trzyma. RzK+ ma zamiar wygrać ligę i planuje to zrobić za pomocą kampy i niech sobie robi co chce. K327 ma zamiar dobrze się bawić. WoN ma zamiar po prostu grać.
    Skoro wy Sebek gracie 4fun to czemu się tak tym przejmujecie. U mnie jakoś nikt nie płacze, że ten miał laga, a tamten kampił.

Niech nikt nie zrozumie mnie źle wcale nie jestem tutaj z uśmiechem za RzK+ i w sumie wasz jeden zawodnik też przyprawia mnie o białą gorączkę. I oni wszyscy to wiedzą, a w szczególności kapitan RzK+. Lecz no niestety jakby nie patrzeć mogą grać jak chcą, mają do tego prawo i nie jako musicie to znieść.
    [/li][/list]
    Skoro gracie macht Spaß to nie rozumiem dlaczego szły takie wyzwiska. Np. my z FTW w ćwierćfinale tamtego sezonu też przegraliśmy za pomocą kampy ze strony FTW ale nikt nikogo nie wyzywał a nawet po meczu się śmieliśmy a najlepsze jest to, że graliśmy by te spotkanie wygrać!

Trochę się rozpisałem, a nie chciałem aż tak bardzo :D Czekam na decyzje sędziego.
    « Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2013, 15:25:35 wysłana przez plampa97 »

Offline Sebek17

• Level *2
    • *
    « Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 16, 2013, 15:42:20 »
    Ja pierwszy raz słyszę, że to glitch. Sam mi to kiedyś zalewaja pokazał. Zapomniałem, że to jest i sam się zdziwiłem że da się tam wejść :P Przemku sam wiesz jakie są buły w U2. Gorsze niż w U3. Da się udusić z odl. 10m. A co granatów to wg.mnie norma. Ile razy to zalewaja spadł na granat i nic. Ja miałem podobne sytuacje i sądzę, że każdy miał coś takiego. Rozbawiło mnie na shambali to jak zalewaja rzucił mi granat,powaliło mnie i za cholere moja postać nie chciała się podnieść :D Szybkie zabicie?? Też norma. Prosty przykład. Widze zalewaje,zeskakuje. 2 strzaly z pistoletu,buła i mam kila. Chowanie za osłony też nic nie daje bo AK i tak jeszcze trochę sięga. Szantaż?? Teraz ty przesadzasz. Ja nie powiedziałem,że macie przestać kampić,bo jak nie to ja wyrzuce z lobby i będzie walkower. Więc jak widać każdy lubi ubarwiać swoje skargi :D Ja się po organizatorze ligi i doświadczeniach z zeszłego sezonu spodziewałem się otwartej gry. Ale czuję, że taki stosunek do tej ligi ma wpływ wasze nie wejście do grupy mistrzowskiej i teraz chcesz za wszelką cenę tutaj wygrać. To są tylko moje przypuszczenia. My was wyzywamy od kamperów itp a wy nas od lagerów itp. Ale jak chcecie walkowera to prosze bardzo ale widać, że traktujesz to zbyt poważnie :)
    ps. zalewaje respilo po 2 stronie mapy bo chodzil po mapie i ginal. A was nie  bo wy kampiliscie i ciezko bylo sie do was dostac ;D
    « Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2013, 16:18:38 wysłana przez Sebek17 »

Offline plampa97

• Moderator
    • Level *4
    • *
    • Mia San Mia
    « Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 16, 2013, 18:50:10 »
    Jeszcze wracając do kwestii lagów. Ty mnie zabiłeś tylko raz dziwnie bułą. Dupapa raz za ściany, a u Michała się powatarzało :-\ Mówiąc, że zabił mnie w sekunde mam na myśli, że gdy strzelał do mnie ak praktycznie ekran nie zdazyl za reagowac a ja juz ginalem.

Kampa to styl gry, nie wstydze się tego, że jestem kamperem, ale wiem też, że na światyni sięzakampiliśmy bo inaczej byście nas zabili (nie mieliśmy zbytnio szans 2v3. Zresztą później sami lepsi nie byliście). Na shambali brak pomysłu na gre to wymagał. Jeżeli rzeczywiście grasz dla zabawy to nie powinnienes się aż tak mocno zdenerwować by mnie wyzywać i tak nerwowo reagowac (np. po 2. mapie było "zamknij się" jeśli mnie pamięć nie myli"). Za sam ten szacunek do mnie za to, że organizuje tą ligę, powinnienem dać jakąś kare. Masz szczęście, że póki co narazie nie chce ani troche złamać punktu regulaminu mówiącego, że nie mogę wyrażać decyzji do meczu mojej drużyny.

Los meczu pozostawiam Tedowi, ale jeżeli mnie decyzja nawet w 1% nie usatysfakcjonuje to za kilka dni na spokojnie rozwarze Twój los . ;)

Offline Sebek17

• Level *2
    • *
    « Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 16, 2013, 19:14:04 »
    Szczerze?? Rób ze mną co chcesz bo i tak ew.zagram 3kolejke za tydzień i już mnie w lidze nie zobaczysz, więc nie wiem czy warto :D
    Ps. Gram dla zabawy ale ty twoim stylem gry odebrałeś mi ją :(
    Ps2. Jak chcesz łamać regulamin to prosze bardzo ale pamiętaj że jest coś takiego:
     17. Za każde naruszenie regulaminu odpowiada
    cała drużyna (nie jeden gracz), a naruszenie
    regulaminu może być równo znaczne z
    wykluczeniem z rozgrywek ligowych.
    xD
    « Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2013, 19:16:26 wysłana przez Sebek17 »

Offline Ted

• Admin
    • Level *5
    • *
    • Reputacja: 42
    • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
      • Portal Uncharted.pl
    « Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 16, 2013, 20:35:07 »
    Panowie. Tak sobie myślę... przecież ta liga została stworzona dla zabawy. Nie gramy o 10 000 $ czy nowego Mercedesa E klasy. Rozumiem całkowicie Przemka, pewnie i wyzywali Was - Wy też trochę odpowiadaliście na zaczepki ale mniejsza z tym. Przez lagi rozpadnie się za chwilę unchartedleague, bo co drugie słowo tam to "lager". Chciałem dać drużynie WoN -1 pkt, ale tego jednak nie zrobię, bo przemyślałem sprawę i ta liga ma być dla zabawy. Przemek zrobił zajebistą rzecz tworząc tę ligę. Sam ogarnia wszystko - i Reprezentację i Unchartedomaniaka. Poświęca dużo czasu, ale stwierdziłem, że organizator nie powinien brać udziału w lidze. Takie moje osobiste zdanie. Możesz Przemek mnie usunąć z sędziowania, bo pewnie powinienem dać karę drużynie WoN, ale mam to prawo bycia sędzią i akceptuję wynik. Gratulacje dla zwycięzców, ale apeluje głównie do drużyny Sebka - jeśli mówicie że gracie na luzie, to nie wyzywajcie drużyny przeciwnej. ;)
    « Ostatnia zmiana: Czerwiec 16, 2013, 20:37:45 wysłana przez Ted »

Offline plampa97

• Moderator
    • Level *4
    • *
    • Mia San Mia
    « Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 17, 2013, 15:30:57 »
    Ted uszanują Twoją decyzje, ale tylko pod warunkiem, że cały mecz sam uzupełnisz w arkuszu :P Ja nie mam zamiaru nic dotykać, bo jeszcze coś "przypadkowo" źle wpisze ;)

Szczerze?? Rób ze mną co chcesz bo i tak ew.zagram 3kolejke za tydzień i już mnie w lidze nie zobaczysz, więc nie wiem czy warto :D
    Ps. Gram dla zabawy ale ty twoim stylem gry odebrałeś mi ją :(
    Ps2. Jak chcesz łamać regulamin to prosze bardzo ale pamiętaj że jest coś takiego:
     17. Za każde naruszenie regulaminu odpowiada
    cała drużyna (nie jeden gracz), a naruszenie
    regulaminu może być równo znaczne z
    wykluczeniem z rozgrywek ligowych.
    xD
    Regulamin dotyczy mnie tylko w sprawach meczu. Niesportowe zachowanie w moim kierunku już ukarać mogę. W tamtym sezonie jak Teisik Cie obraził to HZD nadal za to odpracowuje (mają karne punkty). Przypomnij sobie sam LINK ;)
    Łatwo ci mówić luz bo to nie  ciebie wyzywają i obrażają :P
    Jutro zostaną rozpisane mecze 3. kolejki i podam decyzje :)

Offline Sebek17

• Level *2
    • *
    « Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 17, 2013, 15:52:38 »
    Wiesz jaka jest różnica pomiędzy naszą sytacją a tą z HZD?? Tam był prawdziwy dowód w postaci zdjęcia a ty tak naprawdę nie masz dokładnego dowodu na to co mówiliśmy, więc równie dobrze możesz za bardzo ubarwić :D Chyba, że mnie zaskoczysz i okaze sie ze nagrywales mecz xD

Offline Alt

• Admin
    • Level *5
    • *
    • Reputacja: 75
    • Ojciec Dyktator
      • Portal Uncharted
    « Odpowiedź #25 dnia: Czerwiec 17, 2013, 17:38:41 »
    ................................. a gdzie ta zabawa?

Offline Sebek17

• Level *2
    • *
    « Odpowiedź #26 dnia: Czerwiec 17, 2013, 17:48:21 »
    Pewnie na placu zabaw :)