Wiecie nie chcem się wpierdzielać lecz muszem.
Jak w PLU jakaś drużyna kampi to albo nie ma, albo są naprawdę nikłe wypowiedzi odnośnie kampienia. Dlaczego więc tutaj tak na to narzekacie? OK rozumiem, że wy gracie 4fun (podobnie jak K327), ale to nie znaczy, że inni też tak grają i nie mają zamiaru zdobyć jakiegoś określonego miejsca.
Tak w ogóle to zauważyłem tutaj pewną nieścisłość. To, że to mała liga to nie znaczy, że od razu nastawiona tylko i wyłącznie 4fun. Każdy zespół ma określone wytyczne i ich się trzyma. RzK+ ma zamiar wygrać ligę i planuje to zrobić za pomocą kampy i niech sobie robi co chce. K327 ma zamiar dobrze się bawić. WoN ma zamiar po prostu grać.
Skoro wy Sebek gracie 4fun to czemu się tak tym przejmujecie. U mnie jakoś nikt nie płacze, że ten miał laga, a tamten kampił.
Niech nikt nie zrozumie mnie źle wcale nie jestem tutaj z uśmiechem za RzK+ i w sumie wasz jeden zawodnik też przyprawia mnie o białą gorączkę. I oni wszyscy to wiedzą, a w szczególności kapitan RzK+. Lecz no niestety jakby nie patrzeć mogą grać jak chcą, mają do tego prawo i nie jako musicie to znieść.