Autor Wątek: FINAŁ: [WoN] vs [FTW]  (Przeczytany 9293 razy)

Offline gepard206

• Level 5
  • *
  • Reputacja: 3
Odp: FINAŁ: [WoN] vs [FTW]
« Odpowiedź #15 dnia: Luty 22, 2013, 02:43:42 »
Sobota po 20.00.

Offline gepard206

• Level 5
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: Luty 23, 2013, 21:07:47 »
Mecz wart finału.   ;)
« Ostatnia zmiana: Luty 23, 2013, 21:15:57 wysłana przez gepard206 »

Offline ziom121

• Level 0
  • *
  • Reputacja: 2
« Odpowiedź #17 dnia: Luty 23, 2013, 21:52:15 »
wspaniałe akcje, wielkie napięcie i emocje do samego końca w fantastycznej atmosferze.To lubię :)

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #18 dnia: Luty 24, 2013, 12:04:54 »
A więc finał 2 sezonu Ligi Unchartedomaniaka został rozegrany :) Oczywiście nie obyło się bez dziwnych sytuacji ale to w dalszej części tego posta. Oto wyniki:
1.Plac
Ps.Na fotce widać postać arkusa w przyzwoitym świetle :D

I na 2 mapie zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Najpierw w połowie meczu zlagowało geparda i nie dało się odrodzić więc musieliśmy wyjść z meczu. Po przelogowaniu geparda, w lobby była wymiana słów o której wolę nie mówić bo to nie ma sensu. Zaczęliśmy 2 mapę normalnie ale w pewnym momencie gepard zaczął się sam zabijając z granatu po czym wyszedł z meczu przy wyniki(0-16).Wg. mnie dziecinne posunięcie ale co ja wiem. przecież to ja jestem niepełnoletni ::) A teraz wszystkie pozostałe zdjęcia:
2.Sanktuarium(zlagowane)
2.1 Sanktuarium(wynik geparda przed opuszczeniem meczu)
2.2 Sanktuarium(wynik końcowy)
A więc dzięki chłopaki za mecz :) Nie będę się już zbytnio rozpisywał bo nie ma sensu. Wszystko co potrzebne było napisałem. Jedyna przykra sytuacja to zachowanie geparda ale poza tym nic ;)

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #19 dnia: Luty 24, 2013, 12:24:43 »
Nikt nie składał gratulacji, więc ja będę pierwszy :P

[WoN] Gratuluję 1 miejsca! Wygranie ligi unchartedomaniaka to w końcu niemały wyczyn! ;]

Także musze pogratulować drużynie FTW, za zajęcie 2 miejsca :)
Zaczęliśmy 2 mapę normalnie ale w pewnym momencie gepard zaczął się sam zabijając z granatu po czym wyszedł z meczu przy wyniki(0-16).Wg. mnie dziecinne posunięcie ale co ja wiem. przecież to ja jestem niepełnoletni ::)

Oj, nie chce się wtrącać, ale czy to ty gepard przypadkiem nie krytykowałeś RzK - głównie mnie, że notorycznie spadałem na wieżowcu, i czy to nie ty nie dawałeś mi rad przy wyrażaniu mojej opinii przy meczu K327 vs HZD? A teraz sam zabijasz się z granatów mając wynik 0-16 + wychodzisz z gry? Hipokryzja, nic więcej  ::)

Offline gepard206

• Level 5
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: Luty 24, 2013, 13:09:00 »

Oj, nie chce się wtrącać, ale czy to ty gepard przypadkiem nie krytykowałeś RzK - głównie mnie, że notorycznie spadałem na wieżowcu, i czy to nie ty nie dawałeś mi rad przy wyrażaniu mojej opinii przy meczu K327 vs HZD? A teraz sam zabijasz się z granatów mając wynik 0-16 + wychodzisz z gry? Hipokryzja, nic więcej  ::)

Odpowiem klasykiem : "nie ucz ojca jak się dzieci robi". Mleko pod nosem, a próbuje oceniać moje postępowanie. Nie zabijałem się tak jak wy - dla lepszego spawna, tylko dla bojkotu meczu.

Przedstawię sytuację przed meczem.

Stawiliśmy się w czwórkę. Oczywiście, drużyna WoNu nie potrafiła/nie chciała zaprosić do gry nowego118i.
Lekko mnie to rozdrażniło.

Jesteśmy gotowi na mecz. Mamy już zaczynać, gdy wchodzą do mojego pokoju goście ze swoim dzieciątkiem.
Miałem w tym meczu nie grać, bo nie grałem w U3 od tygodni. Jednakże, Mussashii był w podobnym położeniu.Nie potrzebnie rozpocząłem drugą mapę,bo była niepotrzebna.

Oczywiście,mógłbym wymienić swoje spostrzeżenia na temat całej ligi. Choć, wszystko już przedstawił CrazyZHP, za co został obrzucony błotem, bo nie potrafił asertywnie do tematu podejść.
W skrócie : liga tworzona pod siebie i dla siebie.

Jednakże, w żadnym stopniu mi to nie przeszkadzało.Do pewnego momentu. Po wyrzuceniu z drugiej mapy, zaproponowałem rozegranie mapy w innym terminie.Z założenia chciałem się zmienić z ziomem121, a także poznać opinię WoNu.
Gdy w jednej chwili rozległo się oburzenie.Połączone z negatywnym nastawieniem.Evil wystrzelił naglę ,żeby odpalać.

Nic mi nie pozostało tylko zbojkotować drugą mapę.Jeżeli uderzyło wam do głowy by za wszelką cenę wygrać, ignorując dobrą zabawę. Proszę bardzo.Jeżeli gloryfikujecie zwycięstwo bez rywalizacji. Nie prezentujecie wiele wartości jako drużyna.

Co najwyżej mogę pochwalić plampę , za zaangażowanie w tworzeniu ligi, choć nie zabrakło w niej kumoterstwa.

Nie gwarantuję ,że wygralibyśmy mecz. Jednakże,mecz ten nie odbył się w takich założeniach jakim powinna się kierować zdrowa rywalizacja.
Ponadto, nie macie czym się ekscytować, pograłbym kilka dni wcześniej i nie była by to łatwa dla was przeprawa.Aczkolwiek, moje priorytety są teraz nastawione na 'środkową alejkę/ AP i ADC".

Możecie podziękować także mojemu kontrolerowi,który jest za stary do celnych trafień.

Na koniec coś dobrego. Gratuluję drużynie WoN, choć wolałbym by wygrała drużyna z poza forum.Wygląda to dla postronnego widza tak - jakby zwycięzca był znany przed rozpoczęciem zmagań.

Sebol - jedyną przykrością jest Twoje pozoranctwo.

Offline Ted

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 42
  • Redaktor Portalu UNCHARTED.pl
    • Portal Uncharted.pl
« Odpowiedź #21 dnia: Luty 24, 2013, 14:39:33 »
Gratulacje dla obu drużyn, w szczególności dla ekipy Sebola. ;)
Panowie, po co te nerwy??
To miała być zabawa, nie wiedziałem że tak poważnie podchodzicie do tego...
Proszę, nie kłóćcie się już dalej, bo to do niczego nie prowadzi. Niech opadną wreszcie już emocje, liga się skończyła. Nie róbcie z tego spokojnego forum atmosfery, jaka jest w unchartedleague, gdzie dzieci neo obrzucają się błotem, wyzwiskami i groźbami. Gepard... to nie ten poziom. Jeśli tego nie wiedziałeś, to teraz już wiesz. Proszę jeszcze raz o spokój.
Pozdro :)

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #22 dnia: Luty 24, 2013, 14:57:41 »

dziś wstawie staty... Gratuluje drużyną zajęcie pierwszego i drugiego miejsca ;)
mam nadzieję że przynajmniej większość się dobrze bawiła ..
co do rozgrywek to tak jak plampa ustalił cała tabelę tak też wszystko się stało, mecze były ustawione a graliście bysmy mieli jakie statystyki wpisywac ... przykre ze nikt tego nie rozumie ... ;)
zycze więcej dystansu do zycia i wiekszych znajomosci nastepnym razem ...
przelew zaksiegowany, jeszcze raz gratuluje zwyciezca

Offline Evil_Boy

• Level 3
  • *
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #23 dnia: Luty 24, 2013, 21:05:26 »
Gratuluję drużynie [WoN] w pełni zasłużonego zwycięstwa i dziękuję za dobrą zabawę.

Offline gepard206

• Level 5
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Luty 24, 2013, 21:11:29 »
Gratuluję drużynie [WoN] w pełni zasłużonego zwycięstwa i dziękuję za dobrą zabawę.

A pociąg jedzie tutaj ....

Co za naciągany opis. Dobrze wiem, że tej zabawy dla Ciebie jak i dla Mnie było niewiele.W szczególności - zabrakło zabawy w finale.
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2013, 21:15:27 wysłana przez gepard206 »

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #25 dnia: Luty 24, 2013, 21:19:19 »
widzę że temat nie prowadzi do niczego i nie potraficie zakonczyć rozgrywek w kulturalny sposób...
temat zamykam, staty wprowadze jutro bo dzis nie dalem rady ...

STATY WPROWADZONE
GRATULUJE ZWYCIEZCY
POZDRAWIAM
Przenoszę
Imperator
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2013, 18:36:49 wysłana przez DonCerber »