Oj, nie chce się wtrącać, ale czy to ty gepard przypadkiem nie krytykowałeś RzK - głównie mnie, że notorycznie spadałem na wieżowcu, i czy to nie ty nie dawałeś mi rad przy wyrażaniu mojej opinii przy meczu K327 vs HZD? A teraz sam zabijasz się z granatów mając wynik 0-16 + wychodzisz z gry? Hipokryzja, nic więcej 
Odpowiem klasykiem : "nie ucz ojca jak się dzieci robi". Mleko pod nosem, a próbuje oceniać moje postępowanie. Nie zabijałem się tak jak wy - dla lepszego spawna, tylko dla bojkotu meczu.
Przedstawię sytuację przed meczem.
Stawiliśmy się w czwórkę. Oczywiście, drużyna WoNu nie potrafiła/nie chciała zaprosić do gry nowego118i.
Lekko mnie to rozdrażniło.
Jesteśmy gotowi na mecz. Mamy już zaczynać, gdy wchodzą do mojego pokoju goście ze swoim dzieciątkiem.
Miałem w tym meczu nie grać, bo nie grałem w U3 od tygodni. Jednakże, Mussashii był w podobnym położeniu.Nie potrzebnie rozpocząłem drugą mapę,bo była niepotrzebna.
Oczywiście,mógłbym wymienić swoje spostrzeżenia na temat całej ligi. Choć, wszystko już przedstawił CrazyZHP, za co został obrzucony błotem, bo nie potrafił asertywnie do tematu podejść.
W skrócie : liga tworzona pod siebie i dla siebie.
Jednakże, w żadnym stopniu mi to nie przeszkadzało.Do pewnego momentu. Po wyrzuceniu z drugiej mapy, zaproponowałem rozegranie mapy w innym terminie.Z założenia chciałem się zmienić z ziomem121, a także poznać opinię WoNu.
Gdy w jednej chwili rozległo się oburzenie.Połączone z negatywnym nastawieniem.Evil wystrzelił naglę ,żeby odpalać.
Nic mi nie pozostało tylko zbojkotować drugą mapę.Jeżeli uderzyło wam do głowy by za wszelką cenę wygrać, ignorując dobrą zabawę. Proszę bardzo.Jeżeli gloryfikujecie zwycięstwo bez rywalizacji. Nie prezentujecie wiele wartości jako drużyna.
Co najwyżej mogę pochwalić plampę , za zaangażowanie w tworzeniu ligi, choć nie zabrakło w niej kumoterstwa.
Nie gwarantuję ,że wygralibyśmy mecz. Jednakże,mecz ten nie odbył się w takich założeniach jakim powinna się kierować zdrowa rywalizacja.
Ponadto, nie macie czym się ekscytować, pograłbym kilka dni wcześniej i nie była by to łatwa dla was przeprawa.Aczkolwiek, moje priorytety są teraz nastawione na 'środkową alejkę/ AP i ADC".
Możecie podziękować także mojemu kontrolerowi,który jest za stary do celnych trafień.
Na koniec coś dobrego. Gratuluję drużynie WoN, choć wolałbym by wygrała drużyna z poza forum.Wygląda to dla postronnego widza tak - jakby zwycięzca był znany przed rozpoczęciem zmagań.
Sebol - jedyną przykrością jest Twoje pozoranctwo.