ok, przeczytalem chyba parwie wszystko (nie które rzeczy tylko przejrzałem ) i podsumuje ....
skoro Alt woli grać w GTA to niech gra, forum to nie jest jego obowiązek, jak i prowadzenie ligi tylko robi to dla przyjemności w wolnym czasie ... tyle w tym temacie ...
Cinek, Alt chyba usunął dodawanie procencików bo byś dostał za wyrażanie się, więc doceń to i jak Cie ktoś prowokuje to wylewaj swoje żale w kulturalny sposób...
natanek dla mnie też czasem dziwne rzeczy pisał ale to nie o to chodzi...
ta liga jest na zasadzie przyjacielskich rozgrywek, zabawa forumowa, więc jeśli któraś drużyna mówi że nie oszukiwała to tak najprawdopodobniej było, koniec rozkminek, honor nakazuje powiedzenie :
"kurde faktycznie troche lagowalismy, jak chcecie to mozemy powtorzyć mecz"
ale widze ze tutaj u was honoru nie ma... 5 stron napieprzania sie wzajemnie

zeby nie bylo ze przeklinam, chodzi mi o pieprzenie pieprzem ...
więc mam propozycje dla kapitanow, zorganizujcie sobie rewanż dla własnej satysfakcji oraz by zakopac topór wojenny...
mnie też nie płacą za rozwiązywanie problemów dzisiejszej młodzieży ani też za czytanie tego, ale jako admin jestem do tego nie piśmiennie zobowiązany ...
więc proszę udawajcie chociaż że potraficie się zachować dorośle albo zachowujcie się adekwatnie do wieku jaki podajecie że macie bo na prawdę jak wyjdziecie z pod garnuszka rodziców to nie wróże wam świetlanej przyszłości ...
a jak chcecie się gdzieś wyżyc to polecam komentowanie newsów na interii ...
albo poszukajcie jakiegos forum real vs barca .... tam napewno bedziecie mieli wieksze pole do popisu...
a innym zainteresowanym dziekuję za nabijanie sobie postów ... od tego momentu każdy post oskarżający drugą stronę bedzie usuwany ... dowody przesyłajcie do sędziego lub do mnie ....
teraz możecie się tylko pogodzić wzajemnie i pokazać co jesteście warci (jesteście w stanie dać sobie buzi na zgodę w policzek ??)
pozdrawiam Tępiciel Gimbolady !!