Autor Wątek: Ćwierćfinał: [HZD] vs [K327]  (Przeczytany 21535 razy)

Offline natanek666

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 6
  • Jest jeden noob . O bardzo " suchym " nazwisku :D
Odp: Ćwierćfinał: [HZD] vs [K327]
« Odpowiedź #60 dnia: Luty 10, 2013, 01:13:14 »
Heh rozwalają mnie sytuacje takie jak : ktoś od nas zrobi krzesełkoz pary 9 ( 2 strzały i buła )  albo rzuci granat od osłony a gracze tacy jak dupapa : O Oni lagują na potęge  :o
Nawet z nami nie grałeś prawie wcale więc nie pisz tu .
Cinek zjechaliśmy was na 3 mapach nas 3 was 4 bez lagów ,
Tu były problemy natury niezależnej od nas ( może po prostu tego dnia miał słaby net zdarza się )
Możemy powtórzyć mecz 4 na 3 ??? Bez Makara ??? Co ty na to  :D

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #61 dnia: Luty 10, 2013, 01:18:43 »
Heh rozwalają mnie sytuacje takie jak : ktoś od nas zrobi krzesełkoz pary 9 ( 2 strzały i buła )  albo rzuci granat od osłony a gracze tacy jak dupapa : O Oni lagują na potęge  :o
Nawet z nami nie grałeś prawie wcale więc nie pisz tu .

"Prawie wcale" z wami nie grałem? Przypomnij sobie puchar na grabieży, może Ci się uda ;) Może był to 1 raz, ale wystarczył on na ewidentne stwierdzenie kto ma od was lagi ;)

Offline natanek666

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: Luty 10, 2013, 01:26:08 »
Tak tylko lagi skilla nie mamy co niektórzy ratio też na lagach wbilii zero skilla  :P ( śmiech )
5-0 ale to wina lagów normalnie by rUpl szał na nas zrobił no ale niestety te wredne lagi  :D
Wiem że robię z siebie durnia ale śmieszy mnie sytuacja w której ktoś cisnący tylko na blindfire z QB zarzuca nam lagi  ;)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #63 dnia: Luty 10, 2013, 01:51:37 »
Tak tylko lagi skilla nie mamy co niektórzy ratio też na lagach wbilii zero skilla  :P ( śmiech )
5-0 ale to wina lagów normalnie by rUpl szał na nas zrobił no ale niestety te wredne lagi  :D
Wiem że robię z siebie durnia ale śmieszy mnie sytuacja w której ktoś cisnący tylko na blindfire z QB zarzuca nam lagi  ;)
crazy masz poważny probelem. Albo z oczami albo z psychiką. Piszemy teraz o meczu K327 vs HZD, a nie o tym jak to udało Ci się pokonać rUpl. Boże chłopcze aż boję się zapytać ile razy po tym meczu sobie sfapowałeś. I przstań oskarżać rUpl o wygadywanie wam jakichś lagów. Widać masz coś jednak na sumieniu, bo inaczej spłynęło by to po Tobie jak po kaczce. Poza tym lepiej przeproś rUpl za to co mówisz bo nasz oskarżasz bez dowodów. A najlepiej to się zajmij wybronieniem swojej drużyny. Bo jak jeszcze raz obrazisz rUpl to dopiero zobaczysz moje kontakty.

Offline gepard206

• Level 5
  • *
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #64 dnia: Luty 10, 2013, 03:53:52 »
Eh... Przyglądam się waszym wypowiedzią, i nie mogę ukryć zdziwienia.

Nie potrafię się zdecydować, kogo mi bardziej żal. Cinka, który usiłuje na wszelki sposób naprowadzić Craz'iego na odpowiedni tor. Czy 'Natanka', który nie widzi w jakim jest obłędzie i otępieniu.  :-\

Crazy,który jest jeszcze dzieciakiem, i nie potrafi podjąć najprostszej decyzji.
Cinek,który męczy się z Crazym jak przysłowiowa "matka z łobuzem".

Otrząśnijcie się ! Uncharted 3 - już prawie umarło. Waszym zachowaniem dokładacie kolejnego gwoździa do trumny.

Mam dobrą radę dla każdego z was. Rady jak rady, są niekiedy dobre, lecz nie trzeba ich przestrzegać

Cinek - Weź pod uwagę,że  wśród forumowiczów jest wiele osób w wieku adolescencji. Mogą być tak zagubione jak Crazy. Z tym że - Crazy często mówi bez namysłu...

Dupapa - Przestań przyjmować stanowisko innych. Robisz to na takiej zasadzie "oni rzucają kamieniem - to ja też rzucam". Jest to dziecinne. Dla dojrzalej osoby - strasznie głupie.

i ostatni ...

Crazy :

Nie potrafisz przyznać się do błędu i zmienić swojego nastawienia. Jeżeli, zarzut lagów wydaje się dla Ciebie  niedorzeczny, i drwisz z niego w zaparte - to nie jest przyzwoleniem na brak w Twoich wypowiedziach SZACUNKU i FAIR PLAY.

Rozumiem dla czego Cinek się  gotuje, ale Ty go z każdą wypowiedzią PROWOKUJESZ !

Przykłady :

Cytat: crazy/natanek

"Pomimo jego nieznacznych lagów nawet bez nich wygrana była by na 99 % "

"Dwóch graczy z K327 wgl mało co gra , reszta także dostają bęcki i zamiast się pogodzić to nie uwalmy ich na forum bo Makara 2x razy przycieło . "

"Jeju Cinek walnij karty na stół jak jesteś taki cwany .
Wkurza mnie to przegrali 50-16 Makara raz czy dwa przycieło a oni się sapią  ;)"

« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2013, 13:02:34 wysłana przez gepard206 »

Offline natanek666

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: Luty 10, 2013, 12:25:32 »
Gepard z zasady staram się być miły jednak często takie " akcje " wyprowadzają mnie z równowagi .
Robią z nas jakiś mega oszustów tak jakbyśmy specjalnie lagowali .
 ;)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #66 dnia: Luty 10, 2013, 12:51:21 »

Jakich oszutów? Mówisz to w taki sposób jakbyś był niewninny i ktoś chce Cię w coś wrobić. Przyznałem Ci otwarcie, że Twoja drużyna jest lepsza, ale jeden gracz lagował. Ja nie wiem czy specjalnie czy nie specjalnie. W każdym razie nie był to jakiś lekki, zwykły lag na który można przymknąć oko. Nie chcę żebyście teraz musieli znowu z nami grać, nie chcę żadnego walkowera dla nas. Chcę tylko żebyście ponieśli karę za ten czyn. Bo jak mówiłem nie był to zwykły lag. Poza tym apropos robisz tu z siebie taką wielką ofiarę, ale nie widzisz na jakie ustępstwa Ci tu wszyscy idą. Mogłeś zrobić w fazie play off transfer choć to jest zabronione, nie ponosisz żadnej poważnej kary pomimo, że to już drugi mecz w którym lagujecie (WON), ciągle onrażasz rUpl i prowokujesz jego członków do poważnej interwencji, masz dostać tylko jakąś karę za oszustwo, a nie eliminację z rozgrywek i jeszcze płaczesz. Nie wiem czy o to chodziło gepardowi, ale ja też zauważyłem swoją głupotę. Kłócę się z 13-14 lawtkiem o jakąś durną grę na którą mam wywalone
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2013, 12:58:19 wysłana przez CINEK10 »

Offline DonCerber

• Hall of Fame
  • Level Platinium
  • *
  • Reputacja: 39
« Odpowiedź #67 dnia: Luty 10, 2013, 13:53:46 »
ok, przeczytalem chyba parwie wszystko (nie które rzeczy tylko przejrzałem ) i podsumuje ....
skoro Alt woli grać w GTA to niech gra, forum to nie jest jego obowiązek, jak i prowadzenie ligi tylko robi to dla przyjemności w wolnym czasie ... tyle w tym temacie ...
Cinek, Alt chyba usunął dodawanie procencików bo byś dostał za wyrażanie się, więc doceń to i jak Cie ktoś prowokuje to wylewaj swoje żale w kulturalny sposób...
natanek dla mnie też czasem dziwne rzeczy pisał ale to nie o to chodzi...
ta liga jest na zasadzie przyjacielskich rozgrywek, zabawa forumowa, więc jeśli któraś drużyna mówi że nie oszukiwała to tak najprawdopodobniej było, koniec rozkminek, honor nakazuje powiedzenie :
"kurde faktycznie troche lagowalismy, jak chcecie to mozemy powtorzyć mecz"
ale widze ze tutaj u was honoru nie ma... 5 stron napieprzania sie wzajemnie

zeby nie bylo ze przeklinam, chodzi mi o pieprzenie pieprzem ...
więc mam propozycje dla kapitanow, zorganizujcie sobie rewanż dla własnej satysfakcji oraz by zakopac topór wojenny...
mnie też nie płacą za rozwiązywanie problemów dzisiejszej młodzieży ani też za czytanie tego, ale jako admin jestem do tego nie piśmiennie zobowiązany ...
więc proszę udawajcie chociaż że potraficie się zachować dorośle albo zachowujcie się adekwatnie do wieku jaki podajecie że macie bo na prawdę jak wyjdziecie z pod garnuszka rodziców to nie wróże wam świetlanej przyszłości ...
a jak chcecie się gdzieś wyżyc to polecam komentowanie newsów na interii ...
albo poszukajcie jakiegos forum real vs barca .... tam napewno bedziecie mieli wieksze pole do popisu...
a innym zainteresowanym dziekuję za nabijanie sobie postów ... od tego momentu każdy post oskarżający drugą stronę bedzie usuwany ... dowody przesyłajcie do sędziego lub do mnie ....
teraz możecie się tylko pogodzić wzajemnie i pokazać co jesteście warci (jesteście w stanie dać sobie buzi na zgodę w policzek ??)
pozdrawiam Tępiciel Gimbolady !!

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #68 dnia: Luty 10, 2013, 16:07:25 »
Czemu mi jeszcze filmu z meczu nie wysłaliście i nie napisaliście mi chociaż PW albo na psn, tylko obrzucacie się łajnem nawzajem oraz mnie, że zwlekam i czekacie aż ja w wątku napisze? Gdzie tu logika? Wyślijcie mi ten mecz, z fusów wróżył nie będę. PSN ID: Nitro_PL. Jestem nad rozegraniem meczu od nowa, wtedy nikt nie będzie poszkodowany. Jeśli sytuacja z lagami się powtórzy, to wiadomo...

Dostałem wczoraj od Cinka filmik z "lagami". Jutro go obejrzę i po decyzji Alt'a w sprawie meczu, podejmę decyzje w sprawie gracza makar456

...do mnie już nie wypadało wysłać?
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2013, 16:16:22 wysłana przez Alt »

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #69 dnia: Luty 11, 2013, 19:11:25 »
Nie wysłaliście mi filmu więc mam akceptować ten mecz rozumiem?
« Ostatnia zmiana: Luty 11, 2013, 19:16:49 wysłana przez Alt »

Offline Teisik97

• Level 1
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #70 dnia: Luty 11, 2013, 19:19:46 »
Tak !!!  :D

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #71 dnia: Luty 26, 2013, 17:25:51 »
Nie wysłaliście mi filmu więc mam akceptować ten mecz rozumiem?

Pozdrowienia dla sędziego. 15 dni.
Mecz uzupełniony.