Jeżeli chodź raz kogoś z rUpl przytnie lub jego granat wybuchnie o sekunde za póżno to co 
Mam pisać na Unchartedleague że schlebia mi że lagujecie żeby wygrać 
Ja nie rabuś ani czszkojad gramy tak jak każdy inny 
ps. po za tym graliśmy kiedyś z wami sparing 3 na 4 bez żadnych lagów i wygraliśmy .
Tu ktoś miał słabe łącze a ty specjalnie mnie prowokujesz bo wiesz że jestem podatny na zaczepki .
Po za tym to "twoje " forum tu masz plecy i kolegów .
Nie oszukujmy się na palcach jednej ręki można policzyć kto mnie tu lubi .
Więc liczysz na walkower dla was 
Jełopie durny głupi. CZYTAJ KUR*A UWAŻNIE! Czy ja chcę walkowera? No kur*a chcę? Nie chcę żebyście ponieśli konsekwencję za oszustwo które wam udowodniłem na 5 czy nawet 6 filmikach, a mogę dodać więcej. Śnieżyca w całej Polsce WTF?! Z tego co pamiętam to w większości Polski teraz był odwilż więc o czym ty mi tutaj teraz pierdo*isz. I nie mówię tu o drobnym lagu bo wiem, że czasem tak jest, że ktoś wbije na kompa w domu i mamy lekkie lagi, ale lekkie, a to co miał makar nie mogę nazwać lekkim lagiem.
I co ty mi tutaj teraz wyjeżdżasz z "moje forum i moi koledzy". Nie muszę mieć tutaj kolegów żeby Cię załatwić, ale tego nie chcę bo każdego darzę szacunkiem. HZD też darzę. jesteście lepsi od K327, ale to chyba nie powód żeby oszukiwać i spokojnie sobie z nami wygrać.
Nie wiem czy wiesz, ale jeśli można to tak nazwać to poniekąd (może to przesadzone), ale okauję wam łaskę. Wprowadziliście nas w błąd. Plampa mówił że jeżeli się zgodzimy na transfer to możecie go zrobić. Wy nam powiedzieliście tylko, że plampa się zgodził na transfer i macie kolejnego gracza, nikt się nas nie pytał o to czy się zgadzamy tylko postawił nas przed faktem dokonanym. Nie dość że tak oszukaliście nas to jeszcze gracz którego wprowadziliście miał ewidentnego laga. A jako jedyne wytłumaczenie tego masz że kino nie jest dokładne, a ta teoria jest dość naciągana. Widzisz tutaj dość powodów do tego aby was wyeliminować bo ja tak.
Nie chcę was wyeliminować w taki sposób bo to po pierwsze brzydkie, a po drugie nie honorowe. Chcę tylko żebyście ponieśli konsekwencje swojego czynu.
P.S. Nie chwaliłbym się tak takim wynikiem (50:16) mając lagusa w zespole

Odnośnie tej całej teorii z kinem. Jeżeli w takim razie kino nie pokazuje dokładnie to w takim razie nie ma możliwości udowodnienia lagów w grze. Bo ktoś może nawet biegać po niebie, a wy i tak wyjedziecie z tekstem "Ale bo kino jest zbugowane". Widzicie tutaj waszą super teorię. Przyznaję jest bardzo wymyślna. Możecie nią podważyć wszystko co tutaj wstawię, wszystko. Możecie zabijać gołymi rękami z Shambali kolesia w Jasikini i nic wam nie mogę zrobić bo przecież kino oszukuje.
Czy te przykłady dosyć jasno pokazały Ci jaka ta teoria jest denna?