Autor Wątek: Ćwierćfinał: [HZD] vs [K327]  (Przeczytany 21567 razy)

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
Odp: Ćwierćfinał: [HZD] vs [K327]
« Odpowiedź #45 dnia: Luty 10, 2013, 00:07:02 »
Dobra już sobie darujmy i tak nie chcę i się teraz kłócić z crazym i jego super teorią na wszystko, że kino jest niedokładne. Po prostu chciałem wyjaśnić tą sprawę bo zasady to zasady, ale jak widać są równi i równiejsi.

Wszelkie pretensje prosze kierować to sędziego spotkania. Ja podjołem najprostrzą możliwą decyzje tylko wg zdjęć z meczu. Może sędzia podjąłby coś korzystniejszego dla Was Cinek. Ale sprawa z meczem i tak musi zostać rozstrzygnięta...

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #46 dnia: Luty 10, 2013, 00:13:50 »
Nie chodzi mi o coś korzystnego dla K327. Przegraliśmy OK, potrafimy się z tym pogodzić byli lepsi. Chodzi mi o to że jakby nie patrzeć złamali zasady, a za to jakaś kara chyba powinna być? Nie mówię tutaj o powtórce, o walkowerze dla nas. Nie wiem jakieś ograniczenie na półfinał dla nich oto mi chodzi. Bo nie jest fajnie jak oszukuje. Nawet jeśli formalnie jest lepszy.

P.S. Tak w ogóle Crazy pochlebia mi że musieliście doprowadzić do lagowania żeby z nami wygrać :P

Offline natanek666

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 6
  • Jest jeden noob . O bardzo " suchym " nazwisku :D
« Odpowiedź #47 dnia: Luty 10, 2013, 00:14:49 »
Makar nie posiada żadnych urządzeń was chyba kompletnie porąbało .
Jeju Cinek walnij karty na stół jak jesteś taki cwany .
Wkurza mnie to przegrali 50-16 Makara raz czy dwa przycieło a oni się sapią  ;)
Jeżeli 12 latek chodzący do 5 podstawówki ma urządzenie generujące lagi to ja jestem Alfa i Omega .
Powiedział mi że jego brat korzystał z komputera ( po za tym w całej polsce były śnieżyce nawet u mnie w mieście połowa ludzi internetu nie miała ) .

Offline natanek666

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: Luty 10, 2013, 00:16:52 »
Jeżeli chodź raz kogoś z rUpl przytnie lub jego granat wybuchnie o sekunde za póżno to co ???
Mam pisać na Unchartedleague że schlebia mi że lagujecie żeby wygrać ???
Ja nie rabuś ani czszkojad gramy tak jak każdy inny  ;)
ps. po za tym graliśmy kiedyś z wami sparing 3 na 4 bez żadnych lagów i wygraliśmy .
Tu ktoś miał słabe łącze a ty specjalnie mnie prowokujesz bo wiesz że jestem podatny na zaczepki .
Po za tym to "twoje " forum tu masz plecy i kolegów .
Nie oszukujmy się na palcach jednej ręki można policzyć kto mnie tu lubi .
Więc liczysz na walkower dla was ???
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2013, 00:19:46 wysłana przez natanek666 »

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
  • Reputacja: 40
    • Moje gameplaye, unboxingi,poradniki na youtube
« Odpowiedź #49 dnia: Luty 10, 2013, 00:25:07 »
Cinek chce aby jakieś konsekwencje były wyciągnięte z tego że ktoś lagował ;D

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #50 dnia: Luty 10, 2013, 00:26:39 »
Cinek chce aby jakieś konsekwencje były wyciągnięte z tego że ktoś lagował ;D

Ja także. Tak fajnie Crazy, Cinek ma kolegów na "swoim" forum.... ale na tych filmach udowodnił małe co-nieco. Wy nie macie nic na obronę... no to o czym my tu mowimy? ;)

Offline natanek666

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: Luty 10, 2013, 00:40:53 »
AHa dobra ja nie wiem o czym my tu gadamy  >:( >:( >:(
Bo wy zawsze macie super internet 200 mb/s a Uncharted 3 to gra gdzie nigdy nie był lagów .
I to przez Lagi i naszą nieśmiertelność przez całą mapę z maga zabliśmy 2 osoby i to przez lagi chodziliśmy w 3 informując się nawzajem .
Tak za nas grały nasze pluszaki z lagami i to dlatego wynik jest 50 - 16 nie dla tego że mało gracie i wgl się nie przygotowujecie  ::)
ps . Ja po meczu z Won też nie ukazałem światu ich bajecznych akcji ( zabijanie przez ścianę czy zabijanie jedną pięścią ) Nie zrobiłem tego ponewaź Won było lepiej przygotowane oraz nie chciałem się kłócić .
Mnie ta sytuacja już śmieszy i denerwuje .
Dwóch graczy z K327 wgl mało co gra , reszta także dostają bęcki i zamiast się pogodzić to nie uwalmy ich na forum bo Makara 2x razy przycieło .
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2013, 00:46:08 wysłana przez natanek666 »

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: Luty 10, 2013, 00:41:57 »
Jeżeli chodź raz kogoś z rUpl przytnie lub jego granat wybuchnie o sekunde za póżno to co ???
ps. po za tym graliśmy kiedyś z wami sparing 3 na 4 bez żadnych lagów i wygraliśmy .
Tu ktoś miał słabe łącze a ty specjalnie mnie prowokujesz bo wiesz że jestem podatny na zaczepki .
Jełopie durny głupi. CZYTAJ KUR*A UWAŻNIE! Czy ja chcę walkowera? No kur*a chcę? Nie chcę żebyście ponieśli konsekwencję za oszustwo które wam udowodniłem na 5 czy nawet 6 filmikach, a mogę dodać więcej. Śnieżyca w całej Polsce WTF?! Z tego co pamiętam to w większości Polski teraz był odwilż więc o czym ty mi tutaj teraz pierdo*isz. I nie mówię tu o drobnym lagu bo wiem, że czasem tak jest, że ktoś wbije na kompa w domu i mamy lekkie lagi, ale lekkie, a to co miał makar nie mogę nazwać lekkim lagiem.
I co ty mi tutaj teraz wyjeżdżasz z "moje forum i moi koledzy". Nie muszę mieć tutaj kolegów żeby Cię załatwić, ale tego nie chcę bo każdego darzę szacunkiem. HZD też darzę. jesteście lepsi od K327, ale to chyba nie powód żeby oszukiwać i spokojnie sobie z nami wygrać.
Nie wiem czy wiesz, ale jeśli można to tak nazwać to poniekąd (może to przesadzone), ale okauję wam łaskę. Wprowadziliście nas w błąd. Plampa mówił że jeżeli się zgodzimy na transfer to możecie go zrobić. Wy nam powiedzieliście tylko, że plampa się zgodził na transfer i macie kolejnego gracza, nikt się nas nie pytał o to czy się zgadzamy tylko postawił nas przed faktem dokonanym. Nie dość że tak oszukaliście nas to jeszcze gracz którego wprowadziliście miał ewidentnego laga. A jako jedyne wytłumaczenie tego masz że kino nie jest dokładne, a ta teoria jest dość naciągana. Widzisz tutaj dość powodów do tego aby was wyeliminować bo ja tak.
Nie chcę was wyeliminować w taki sposób bo to po pierwsze brzydkie, a po drugie nie honorowe. Chcę tylko żebyście ponieśli konsekwencje swojego czynu.
P.S. Nie chwaliłbym się tak takim wynikiem (50:16) mając lagusa w zespole  ::)

Odnośnie tej całej teorii z kinem. Jeżeli w takim razie kino nie pokazuje dokładnie to w takim razie nie ma możliwości udowodnienia lagów w grze. Bo ktoś może nawet biegać po niebie, a wy i tak wyjedziecie z tekstem "Ale bo kino jest zbugowane". Widzicie tutaj waszą super teorię. Przyznaję jest bardzo wymyślna. Możecie nią podważyć wszystko co tutaj wstawię, wszystko. Możecie zabijać gołymi rękami z Shambali kolesia w Jasikini i nic wam nie mogę zrobić bo przecież kino oszukuje.
Czy te przykłady dosyć jasno pokazały Ci jaka ta teoria jest denna?
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2013, 00:51:24 wysłana przez CINEK10 »

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: Luty 10, 2013, 00:46:34 »
Dobrze prawisz Cinek ;) Crazy nieprzeczyta ze zrozumieniem i pisze co ślina na klawiature naniesie ;D ps. można mieć neta 100mb i strasznie lagować więc po co wyjeżdżasz z tekstem o predkosci?? :D

Offline natanek666

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: Luty 10, 2013, 00:51:13 »
Cinek " ale to chyba nie powód żeby oszukiwać i spokojnie sobie z nami wygrać "
Przecież my tego wcale specjalnie nie zrobiliśmy .
Robicie z nas oszustów na jakąś ogólnopolską skalę :D
Zebrałem ludzi na 20 min przed meczem telefonicznie ( nie miałem internetu ) .
Przekazałem Teisikowi szybką informacje że Makar ma być 4 osobą w zespole .
Wiem że byście się zgodzili na 3 gracza bo to głupie 2 na 2 grać.
Mój błąd że nie przekazałem Teisikowi pełnej informacji o zapytaniu się was o zgodę .

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #55 dnia: Luty 10, 2013, 00:52:06 »
Jełopie durny głupi. CZYTAJ KUR*A UWAŻNIE! Czy ja chcę walkowera? No kur*a chcę? Nie chcę żebyście ponieśli konsekwencję za oszustwo które wam udowodniłem na 5 czy nawet 6 filmikach, a mogę dodać więcej. Śnieżyca w całej Polsce WTF?! Z tego co pamiętam to w większości Polski teraz był odwilż więc o czym ty mi tutaj teraz pierdo*isz. I nie mówię tu o drobnym lagu bo wiem, że czasem tak jest, że ktoś wbije na kompa w domu i mamy lekkie lagi, ale lekkie, a to co miał makar nie mogę nazwać lekkim lagiem.
I co ty mi tutaj teraz wyjeżdżasz z "moje forum i moi koledzy". Nie muszę mieć tutaj kolegów żeby Cię załatwić, ale tego nie chcę bo każdego darzę szacunkiem. HZD też darzę. jesteście lepsi od K327, ale to chyba nie powód żeby oszukiwać i spokojnie sobie z nami wygrać.
Nie wiem czy wiesz, ale jeśli można to tak nazwać to poniekąd (może to przesadzone), ale okauję wam łaskę. Wprowadziliście nas w błąd. Plampa mówił że jeżeli się zgodzimy na transfer to możecie go zrobić. Wy nam powiedzieliście tylko, że plampa się zgodził na transfer i macie kolejnego gracza, nikt się nas nie pytał o to czy się zgadzamy tylko postawił nas przed faktem dokonanym. Nie dość że tak oszukaliście nas to jeszcze gracz którego wprowadziliście miał ewidentnego laga. A jako jedyne wytłumaczenie tego masz że kino nie jest dokładne, a ta teoria jest dość naciągana. Widzisz tutaj dość powodów do tego aby was wyeliminować bo ja tak.
Nie chcę was wyeliminować w taki sposób bo to po pierwsze brzydkie, a po drugie nie honorowe. Chcę tylko żebyście ponieśli konsekwencje swojego czynu.
P.S. Nie chwaliłbym się tak takim wynikiem (50:16) mając lagusa w zespole  ::)

Odnośnie tej całej teorii z kinem. Jeżeli w takim razie kino nie pokazuje dokładnie to w takim razie nie ma możliwości udowodnienia lagów w grze. Bo ktoś może nawet biegać po niebie, a wy i tak wyjedziecie z tekstem "Ale bo kino jest zbugowane". Widzicie tutaj waszą super teorię. Przyznaję jest bardzo wymyślna. Możecie nią podważyć wszystko co tutaj wstawię, wszystko. Możecie zabijać gołymi rękami z Shambali kolesia w Jasikini i nic wam nie mogę zrobić bo przecież kino oszukuje.
Czy te przykłady dosyć jasno pokazały Ci jaka ta teoria jest denna?

Cinek, za tego posta masz + do reputacji ;)

Offline natanek666

• Level 21
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: Luty 10, 2013, 00:59:37 »
Ja wcale nie twierdze że lagów nie było  :-\
Chodzi o to że robicie z nas mega oszustów a tak jak napisał Ted gdyby wynik był 50-45 to może było by się o co kłócić .
Tonący brzytwy się chwyta  :D
Pomimo jego nieznacznych lagów nawet bez nich wygrana była by na 99 %
O co tu się kłócić ???
Makar już nie zagra to była sytuacja kryzysowa .
Wyluzjucie ( czuje że dalej chcecie się za UPSS odegrać  :P )

Offline Sebek17

• Level *2
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: Luty 10, 2013, 01:02:51 »
Przez właśnie takich ludzi jak ty crazy i cały twój klan odechciewa się brać udziału w ligach -_-

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #58 dnia: Luty 10, 2013, 01:07:35 »
Przez właśnie takich ludzi jak ty crazy i cały twój klan odechciewa się brać udziału w ligach -_-

Dokładnie. Crazy, nie rzucaj sie na shtbx, z kolkami wzajemnej adoracji, bo i tak Ci to nic nie da. Po prostu nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak niektórzy z twojego teamu lagują. Nie chce sie klocic, bo to nie o to chodzi, ale trzeba wrzucić na luz. Nie można wszystkiego brać na poważnie ;) Przemyśl to sobie ;)

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: Luty 10, 2013, 01:07:39 »
Boże jak ty mnie wkurw*asz (nie ty Boże tylko ten idiota). Czy ty przeczytałeś co napisałeś.
1. Dzięki tym lagom mogliście wypracować sobie nad nami przewagę i sobie ja trzymać
2. Tzn. jak wygramy teraz dzięki lagom z wami w lidze 100:25 to nie ma sprawy tak? Bo to właśnie napisałeś. Były lagi, ale wysoko przegraliśmy to  nesun problema ludziska everybody go in own side.
3. Połącz sobie pkt. 1 i 2 i wychodzi Ci nasz mecz.
Crazy nie masz nic na swoją obronę poza durnymi teoriami albo jak już nie wiesz co to że się mszczę za UPSS
Jakbyś zapomniał rUpl w lidze skopało dupska tak UPSS, że się rozpadło. CO więcej ja sam bardzo mocno się przyczyniłem do skopania wam dup i ten rozdział jest już zamknięty. Nie wyrzucaj tu teraz jakichś starych brudów. Bo mówimy o bieżącej sytuacji, a nie o tym co się zdarzyło w zeszłym roku.