Autor Wątek: 3. kolejka: [RzK] vs [SiZ]  (Przeczytany 8429 razy)

Offline Mr_Patryk

• Level 2
  • *
  • Reputacja: 0
  • KaBoooM BITCH
Odp: 3. kolejka: [RzK] vs [SiZ]
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 28, 2012, 21:24:56 »
Dobra, nie ma co się kłócić ...  RzK jest najlepsze w lidze i koniec  :D
Chcą wygrać za wszelką cenę i kampia, bo wiedzą ze bylismy lepsi :D

Alt, Don albo plampa zamknijcie temat, nie ma co spamowac  a.SiZ usuncie z rozgrywek ..  :P

Offline CINEK10

• Hall of Fame
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 43
  • Tylko martwi walczą uczciwie
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 28, 2012, 22:23:18 »
Przepraszam że się wtrącam do waszej sprawy, ale chcę was wyprowadzić z błędu. Liga Unchartedomaniaka nie jest 4fun bo taka liga nie ma sensu. Tylko drużyny (większość) ustaliły sobie, że nie grają typowo po zwycięstwo tylko dla zabawy. Dlatego wasze pretensje dotyczące kampienia RzK są nieuzasadnione ponieważ oni mogą traktować ligę najpoważniej na świecie jak się tylko da i choć tego nie popieram mogą kampić niestety ile chcą :(
Poza tym proszę nie unoście się tak honorem i zostańcie do końca tego sezonu. Nasza mała liga ma poważne problemy z frekwencją drużyn które się zapisały. Z naszej wspólnej grupy już jedna drużyna odpadła, a drug jeszcze nie zagrała ani jednego spotkania choć mamy już koniec trzeciej kolejki. Jeszcze raz apeluję do was żebyście się zastanowili nad usunięciem zespołu.
Jeszcze raz przepraszam za wtrącenie się, ale tak jak już wspominałem chciałem was tylko wyprowadzić z błędu

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 28, 2012, 22:36:45 »
Wiadomo, że kampienie nie jest zabronione. Gracie jak chcecie, a na kampera zawsze jest jakiś sposób ;) Jeśli graliście dla zabawy to również kapienie potraktujcie jako zabawę. Dajcie spokój, nie ma co się obrażać! Pokażcie jajca w następnym meczu i roz%^&#$D jakąś drużynę :) Skończcie tą ligę bo bez Was będzie nam smutno :( Będzie mi smutno...  Wy znacie powód...

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 28, 2012, 23:22:01 »
Wiadomo, że kampienie nie jest zabronione. Gracie jak chcecie, a na kampera zawsze jest jakiś sposób ;) Jeśli graliście dla zabawy to również kapienie potraktujcie jako zabawę. Dajcie spokój, nie ma co się obrażać! Pokażcie jajca w następnym meczu i roz%^&#$D jakąś drużynę :) Skończcie tą ligę bo bez Was będzie nam smutno :( Będzie mi smutno...  Wy znacie powód...

Ja także jestem za tym żeby SiZ nie odchodził ;) Alt uznajesz wyniki czy nie?

Offline Alt

• Admin
  • Level *5
  • *
  • Reputacja: 75
  • Ojciec Dyktator
    • Portal Uncharted
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 29, 2012, 00:37:25 »
Tak, poteierdzam

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 29, 2012, 17:23:07 »
Drużyna SiZ zdyskwalifikowana. Wszystkie mecze rozegrane z tą drużyną zostają anulowane.