Autor Wątek: 1. kolejka: [RzK] vs [PZO]  (Przeczytany 5143 razy)

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 36
  • Visca el Barça!!
Odp: 1. kolejka: [RzK] vs [PZO]
« Odpowiedź #15 dnia: Grudzień 10, 2012, 18:11:50 »
Jesteśmy w trakcie dogadywania się. Graliśmy 1 mecz, było 2 z PZO i 3 z RzK... gramy gramy, i podczas wyniku 22-4 soczek123 nagle wychodzi.... no ludzie zlitujcie sie.... nie dosc ze PZO nie ma jednego zawodnika to jeszcze jedna osoba od nich wychodzi... a z tego co mowi regulamin mecze mogą być 3 na 2... jak sie uda rozegrać mecze to bedzie dobrze..

Offline plampa97

• Moderator
  • Level *4
  • *
  • Reputacja: 39
  • Mia San Mia
« Odpowiedź #16 dnia: Grudzień 10, 2012, 18:28:53 »
Drużyna RzK powinna postapić honorowo i również wystawić 2 zawodników.

Jestem za powtórzeniem meczu 2v2 lub 3v3.

Ostatnia decyzja należy do sędziego meczu

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #17 dnia: Grudzień 10, 2012, 19:04:12 »
Zdjęcia:

1.

2.

Wyszliśmy z tej rundy co wyszedl soczek, powtorzylismy pustynną wioskę, ale w polowie meczu soczek zabijal caly czas z granatow swojego partnera korzeniewskiego, a potem se salta wywijał... ale mecz 1 nareszcie zostal rozegrany.... a co do drugiej nie mam zastrzeżeń :P ww nie wiem czy uznasz te wyniki czy nie, mecz mozemy powtórzyć, ale to jest po prostu bez sensu, tedy nie odpowiada nie odpisuje, wiec najwyrazniej ma to w DUPIE! taka prawda, nie oszukujmy się. ale oczywiscie jeżeli ww nie uzna zdjęć i każe mecz powtórzyć to oczywiście powtórzymy :D
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2012, 11:01:53 wysłana przez DUPAPA123 »

Offline Zoran Lazarevic

• Level 21
  • *
  • Reputacja: 9
« Odpowiedź #18 dnia: Grudzień 10, 2012, 19:23:30 »
Ale tylko 1. rundę. :P Ale i tak gratuluję.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2012, 19:29:56 wysłana przez Zoran Lazarevic »

Offline ww200

• Level *4
  • *
  • Reputacja: 72
  • Dominus vitae necisque
« Odpowiedź #19 dnia: Grudzień 11, 2012, 08:12:29 »
Mecz uznaję i gratuluję wygranej RzK :) ,jak wrócę z roboty to uzupełnię tabelkę.Dodatkowo soczek dostaje ustne ostrzeżenie ode mnie,jeszcze jeden taki numer z wyjściem w czasie gry bez podania przyczyny lub zabijanie swoich,to będę nalegał żeby ciebie usunąć z ligi.

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #20 dnia: Grudzień 11, 2012, 09:26:39 »
Mecz uznaję i gratuluję wygranej RzK :) ,jak wrócę z roboty to uzupełnię tabelkę.Dodatkowo soczek dostaje ustne ostrzeżenie ode mnie,jeszcze jeden taki numer z wyjściem w czasie gry bez podania przyczyny lub zabijanie swoich,to będę nalegał żeby ciebie usunąć z ligi.

W takim razie PZO dzięki za mecz. Jakbym miał go powtarzać, to już by mi sił zabrakło na umawianie się ... :)

Offline gepard206

• Level 5
  • *
  • Reputacja: 3
« Odpowiedź #21 dnia: Grudzień 11, 2012, 13:32:07 »

Wyszliśmy z tej rundy co wyszedl soczek, powtorzylismy pustynną wioskę, ale w polowie meczu soczek zabijal caly czas z granatow swojego partnera korzeniowskiego, a potem se salta wywijał...

Teraz na poważnie... Według mnie, drużyna PZO powinna zostać zdyskwalifikowana z dalszych rozgrywek.
Nie chcę, żeby moja drużyna musiała mieć do czynienia z podobną farsą. :-\ To tylko strata naszego, cennego czasu. Drwina z rozgrywek ligowych.
Ponadto - soczek, nie udzielił żadnych wyjaśnień. Choć nie można wiele wymagać od dziecka.  :-\
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2012, 13:33:58 wysłana przez gepard206 »

Offline DUPAPA123

• Level 21
  • *
  • Visca el Barça!!
« Odpowiedź #22 dnia: Grudzień 11, 2012, 14:09:10 »

Wyszliśmy z tej rundy co wyszedl soczek, powtorzylismy pustynną wioskę, ale w polowie meczu soczek zabijal caly czas z granatow swojego partnera korzeniowskiego, a potem se salta wywijał...

Teraz na poważnie... Według mnie, drużyna PZO powinna zostać zdyskwalifikowana z dalszych rozgrywek.
Nie chcę, żeby moja drużyna musiała mieć do czynienia z podobną farsą. :-\ To tylko strata naszego, cennego czasu. Drwina z rozgrywek ligowych.
Ponadto - soczek, nie udzielił żadnych wyjaśnień. Choć nie można wiele wymagać od dziecka.  :-\

gepard, za ten post masz ode mnie + do reputacji :P

Mało tego, soczek sie potem dziwił dlaczego usunąłem go ze znajomych... xd
« Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2012, 14:21:59 wysłana przez DUPAPA123 »